söndag 28 februari 2010

Give away from Sabiha!



will have a competition at her lovely blog - SabsMiniInterior.blogspot!

She will have a surprise "Give Away", so do enter her blog and leave a comment!

torsdag 25 februari 2010

Bags





Här är lite bilder på väskor som jag gjort. Några för länge sedan och några är nya.
Jag har använt mej av olika material som printat papper, tyg och skinn. Några stora och några små...

Lous Luitton väskorna är samtliga tillverkade av papper. Jag fick mönstret prinat av Mimmi , som gjort en hattask som var betydligt finare än min...
Men, så här ser iallafall mina ut...Filofaxen är i skinn.

tisdag 23 februari 2010

Sunshine Award!



Thank You so much for the award, Carmen !
I suppose to give it away to another 6 blogger, Its almost impossible to choose just a few,
I will to give it to all of you. I get so much inspiration from a lots of blogs...
I passing the award to this amazing bloggers:

lördag 20 februari 2010

Kitchen details





Jag har gjort några köksknivar av tandstickor i plast. Jag klippte bara till dem i rätt form och målade dem med silver och svart hobbyfärg. Tomaterna i skålen är av sculpey och de andra skivor av canes.
Så har jag satt upp gardinen i köket och fått utsikt i fönstret.En liten sittbänk av balsaträ målad i samma färg som skåpet. Korgarna under är gjorda av samma material som tvättkorgen i badrummet.

torsdag 18 februari 2010

The Bathroom




Här är det lite nya bilder på badrummet. Jag har gjort duschdraperier till
badkaret efter inspiration från Synnoves fina badrum. Man ser inte tyget så bra på bilder, men det är vita blad tryckt på vita botten, så det är lite genomskinligt i verkligheten.
Så har jag gjort en tvättkorg med lock av en bordstablett / tallriksunderlägg som jag klippt sönder. Jag har för tillfället gett upp mina försök att göra riktiga korgar, de blir inte som jag tänkt mej nämligen....
Så har jag även sytt en morgonrock som hänger på dörren. Det är av Tildatyg som jag sen penslat med textillack och draperat för att få till vecken och formen.

onsdag 17 februari 2010

Toys


Jag har klippt sönder ett gammalt halsband med träfigurer och gjort några dragleksaker av dem istället. Jag använde färgade träpärlor till hjulen som jag limmade på tandpetare. Så patinerade jag några små balsaträbitar som jag sedan limmade på djuren på.

söndag 14 februari 2010

The summer retreat


Jag tänkte visa lite uppdaterade bilder på mitt sommarhus. Man längtar ju efter våren och sommaren nu, så därför tänkte jag visa dessa bilder. Jag har en annan säng här nu, men tanken är att jag ska göra en järnsäng som ska stå här.

På terassen ser ni lite nya krukor med planteringar och små skott - en försmak av våren!

lördag 13 februari 2010

Happy Valentine Day!

Happy Valentine Day to you All!

New bookcase and books

Det här är den nya bokhyllan till vardagsrummet i stora dockhuset. Jag tillbringade fredagskvällen med att göra lite nya böcker till den. Givetvis måste det finnas inredeningsböcker, jag har en passion för det även i mitt stora hem!
Så har jag printat ut lite olika skönlitterära böcker och några svenska författare. Så kunde jag inte låta bli att göra några av min dotterns favoritböcker - Twilight serien.





Här har dörren kommit på plats som leder ut till stora hallen. Det saknas fortfarande dörrhandtag på den, men det kommer...

torsdag 4 februari 2010

New miniatures!


Jag har målat ett skåp som ska stå i köket och slipat det efteråt för att få det att se slitet och använt ut. Så har jag fyllt det med diverse kökstillbehör.

Här har jag förminskat foton på mina barn när de var ungefär ett år. Jag tyckte dessa tavlor passade in i sovrummet i stora skåpet. Så har jag även här målat ett litet bord i shabby chic stil.
Dessa fina saker fick jag av Eva med posten häromdagen. En otroligt fin korgkista, en underbar hatt och virkad duk som hon gjort själv.Dessutom skickade hon mej lite fina tyger och metalldekorationer som inte kom med på bild. Tusen tack för allt fint, Eva!