fredag 31 oktober 2008

En till blogg!


Välkomna att titta in i min andra blogg som kommer att handla om inredning och mina egna sydda Tildasaker mm... Kanke inte så roligt namn men jag tänkte fortsätta spinna på det jag började med...http://inredningsmama.blogspot.com/
Välkomna att ta en titt!

Loppisfynd!

Denna köpte jag på loppis tillsammans med tre andra miniatyrer för en tia!Ett gulligt fynd, eller hur?

måndag 27 oktober 2008

Hallen

Nu har jag äntligen byggt ett trappsteg till ytterdörren!Sen har jag satt fast hyllorna under fönstrena lite bättre.Nu saknas bara gardinerna...

Pojkrummet





Jag har även fixat om lite i pojkrummet.Jag har byggt en liten vägg under snedtaket och flyttat in en byrå.Sen har han fått en korg till leksakerna och ett par tavlor.

Flickrummet




Jag har satt upp den nya hyllan i flickrummet där också pallen får stå.Jag har fyllt garderoben med lite saker och "kläder" också.Sen har jag möblerat om i burspråket.


Ommålat dockhus!



Nu har jag äntligen målat om mitt "gula" hus till vitt!! När jag köpte det började jag att fixa det invändigt, då brydde jag mej inte om utsidan.Jag har aldrig riktigt gillat den gula blanka färgen utan ville ha en lite mattare yta på fasaden. Det är målat med en antikvit färg och resultatet blev som jag ville.Nästa projekt med detta hus är köket, som jag inte blev nöjd med.Jag ska tapetsera om det, annars behåller jag möblerna som var.

tisdag 21 oktober 2008

"flutterbye Butterflye" Collection





Jag har köpt två kit med barnmöbler att sätta ihop själv.Nederst ser man hur det såg ut när jag fick det.Sen målade jag delarna och limade ihop dem.Sen limmade jag på papperet som jag klippt ut.Överst ser ni resultatet!

måndag 20 oktober 2008

Lapptäcke

Detta lapptäcke har jag gjort,det blev ganska stora rutor.Nästa täcke ska jag försöka göra med mindre rutor.

Ny bok i brevlådan idag!

Jag fick denna bok i brevlådan idag, massa bra tips och instruktioner på hur man kan göra det mesta till dockhuset!

Babysaker


Jag har sytt en babyfilt som ska vara i det blivande tittskåpet.Sen är det lite smått och gott!
Han har fortfarande inte fått kläder!

lördag 18 oktober 2008

Min andra säng!

Det här är min andra säng som blev en enkelsäng.Den har jag gjort på samma sätt som dubbelsängen med trä i grunden och skumgummimadrass med tygöverdrag.
Tyget på påslakanet är från en stuv Designers guildtyg och kuddfodralet är Tildatyg(panduro).Ljuset på golvljusstaken har jag gjort av vit fimplera med en avklippt frans från en pensel till veke.Hjärtat på garderoben har kag sytt, men ska försöka göra ett lite mindre nästa gång.

Min egentillverkade säng

Den här sängen har jag tillverkat själv av trä i stommen och gaveln som jag sen har klätt i tyg.Sängkläderna och överkastet har jag sytt.Vi har ett projekt på forumet på skala minimal där vi har sängar som tema.

torsdag 16 oktober 2008

Möbler att önska sej!









Här är det lite nyheter från Leé s Line (länken finns i mina shoppinglista) Återförsäljare i sverige är jessicas minivärld.Jag har köpt lite möbler från dem genom henne till mitt Brookwoodhus.(Sovrummet och matsalen bland annat.) Superfin kvalitét och moderna!Helt i min smak!





onsdag 8 oktober 2008

Min vinlåda med tapet & färgaffär



Denna roombox har jag gjort av en vinlåda i trä.Det ska föreställa en färg och tapetaffär.Den är inte riktigt färdig ännu, det fattas belysning och så ska jag sätta stora skyltfönster och en entré framtill.Dessutom ska den kläs in i "tegel" på utsidan.
Hälsningar Lena!




torsdag 2 oktober 2008

Säng till sovrummet i Brookwoodhuset


Barnsängar

Nu har jag sytt lite till mina sängar!