söndag 22 juni 2008

Lundby StockholmTänkte visa lite bilder på mitt Lundby Stockholm.Jag har utgått från orginaltapeterna när jag inredde det.Möblerna har jag kvar sedan jag var barn, men har kompletterat det som fattades nu som vuxen.En riktig nostalgitripp var det att köpa och samla ihop alla möblerna eftersom jag var barn på den här tiden och inredningen faktiskt såg ut så här hemma hos mej och hos kompisarna.
Nu ligger allt nerpackat i lådor längst in i förrådet för att kanske samla värde...6 kommentarer:

Marika på Odlingspyssel sa...

Åh ljuva barndomsminnen :) Har gamla Stockholmshuset jag med, det gick under namnet Dallas-villan hemma hos oss :)

METTE sa...

Hei! Endelig har jeg funnet møblene "mine", men jeg fallt for de mørke jeg da, fra Lee`s Line. Er ikke så blå og hvit selv(men syntes huset ditt var helt nydelig), jeg er mer rød og brun/beige med innslag av off-white. Håper jeg kan få meg et hus etterhvert, men siden vi pusser opp og bygger ut vårt eget hus, må jeg nøye meg med å kjøpe småting. Foreløpig...

Lena sa...

Hej Marika!

Dallas-villan är ju faktiskt ett bättre namn för det huset!Visst är det kul att minnas 70-talet!Tack för att du tittade in på min sida, kom gärna tillbaka!/ Lena!

HejMette!
Jag har sett de mörka möblerna på Lee´s line och de är lika fina de med!Du hinner tids nog med att få ett miniatyrhus du också!Men det kan ju vara bra att börja med ditt riktiga hus så länge. Kul att du kollar in min sida, varmt välkommen tillbaka!/Lena!

Pubdoll sa...

Jeg har ikke sett Lundbyhuset ditt her før nå. Det var jo kjempefint!
Må si du er veldig flink med farger
og til å finne stilige møbler! Likte spesielt godt den gule stolen på barnerommet.

askartaja sa...

Very nice! And I see, you like Marimekko. Me too.

Amy's Miniatures And Smalls sa...

I enjoyed looking at your Lundby Stockholm. I have one like it and you've inspired me. Thanks... Amy