måndag 17 november 2008

Mitt BrookwoodhusJag har fixat lite med mitt Brookwoodhus idag.Det har stått bortglömt en längre tid så nu har jag äntligen kommit igång med det igen.Jag har satt klätterväxter på utsidan, gjort några fler böcker till bokhyllan. Jag har sytt en hissgardin till sovrummet.Snart kommer det gardiner till vardagsrummet också.
Kompletterat med en lampa och möbler till sovrummet.Dessutom har jag fyllt klädskåpet med lite "quiltade"täcken och lagt i "lakan" i lådorna.
Så har jag tagit en bild på huset med belysning, det fattas fortfarande lampor i vardagsrummet som känns alldeles för mörkt.På vardagsrumsbordet står det nu julpepperkakor i ett fat som jag köpte på mässan med tillhörande kanna och muggar.
Keramiken har en finsk tjej tillverkat, här kommer en länk till hennes blogg: http://www.wooper.vuodatus.net/

2 kommentarer:

Rita sa...

Så utrolig flott huset ditt blir :)
Likte veldig godt ditt soverom.Nydeligt. Jeg lurer på en ting, er det stoff du har tapetsert på veggen?? Uansett så ble det veldig stiligt.
Ha en fin dag!!

Lena sa...

Hej och tack!
Det är papper på väggen,köpt på skala minimal.se
Hon trycker gamla svenska tapeter förminskat till skala 1:2 som man kan tapetsera dockhus med. Så gör hon lika med tryck på tyg.Så gardinen är i tyg och väggen i papper!