måndag 19 januari 2009

"Little Daisy"

För er som inte redan hittat dit, så visar jag några fina bilder från en fantastisk japansk sida Little Daisy
Otroligt inspirerande i shabby chic stil!


5 kommentarer:

kimsminiatures sa...

Wow!!!!! Wonderful things, Mini hugs :)

kickan sa...

har lie frågor till dig.
1. Du har i ett av dina bilder på dina hus ett litet minidockhus inne i ett av rummen... vart har du fått tag på det?

2. På brookwood huset har du klätterväxter och blomkrukor som jag undrar vart de kommer från.

3, Kan du göra vissa saker på beställning?
Jag är mkt intresserad av dina stjärnkuddar du gjort i vuxensovrummet i brookwood huset fast i en creme/beige och vit nyans. samma gäller gardiner och sängkläder

Lena sa...

Hej Kickan!
Dockhuset har jag köpt på Tradera, men jag tror att jag sett det på någon utländsk miniatyr-nätbutik.

Klätterväxterna på Brookwoodhuset har jag gjort av en konstväxt som ska föreställa nån sorts hängväxt, i skala 1:1, som jag klippt av några av och virat runt ståltråd så de gick att forma.

Visst kan jag göra saker på beställning, bara jag har tyger att få tag i.Jag har blått stjärntyg,en med mindre stjärnor också, hemma.Jag kan kolla om jag får tag i vitt/beige färgat lika tyg.Ge mej din mailadress kan jag höra av mej till dej.
Kul att du hittade till min blogg!
Hälsningar Lena!

kickan sa...

Hej, efter mycket letade fan jag ett omålat mini-dockhus till dockhuset som jag kan måla och göra iordning på scala minial :)

Jag har precis köpt mitt första riktiga dockhus som jag håller på att göra iordning så än så länge är jag helt ny på detta.... trots det är jag redan fast och många tusenlappar har rullat på detta projektet på den korta månaden jag har hållit på :)

har alltid varit pysslig och både målat, scrapbookat, gjort smycken osv. men detta är en helt ny värld för mig.

jag har börjar göra lite småsaker såsom tavlor, godis och lite annat smått men jag har ännu inte vågat mig på växter, gardiner och annat textilt.
Vill hålla mig lite åt "lexington" stilen i mitt hus och när jag såg sovrummet i ditt brookewood hus så var det precis som taget ur min önskan om hur mitt skall se ut som färdigt.. dock vill jag hålla mig till mer neutrala toner såsom beige/vitt i sovrummet :) Så roligt att se att du hade samma säng och skåp som jag väntar ivrigt på :)

Jag är jätteintresserad av att köpa två liknande krukor med klätterväxter som du har vid din veranda på brookewoodhuset och längst pelarna på huset i din header :)
samt kuddar med stjärnor såsom de blå du har... är ute efter ett beigt tyg med vita stjärnor så det blir som på dina med bara en stor stjärna centrerad :) skall ut och jaga tyg imorgon :)
min mail är
kickan1982@hotmail.com

Jemjoop sa...

Den här er rättvis så skön , JAG älska den! Jen