tisdag 12 maj 2009

Nya möbler till sommarhuset!Det har tillkommit lite nya möbler och saker till mitt sommarhus!
På översta bilden syns en ny vattenkanna med handfat och ett par burkar som jag gjort.Sen har katten fått en korg att sova i, som kanske ser lite för liten ut.

Så har jag köpt en diskho med bänk, som var för hög först.Men jag tog bort nedersta sockeln så den passade bättre.Sen har jag slipat den lite för att den ska se lite sliten och använd ut.Det är bara kranarna som är lite för blanka ännu.
Det är tomt i hörnet för där är det tänkt att vedspisen ska stå, veden är redan på plats!(den kommer från mina spireabuskar i trädgården)
Så ska det sitta hyllor på väggen där det kan stå porslin.

Sen har jag gjort en koffert som ska fungera som soffbord.Den är gjord efter modell av min stora rottingkoffert som ni ser på nedersta bilden, där även den lilla står ovanpå på den bilden.

På bordet ser ni en egentillverkad bricka där det står flaskor med hallonsoda , köpta hon Jessicas minivärld som har total utförsäljning.Passa på att handla där innan hon stänger, hon har fortfarande mycket fint kvar.
Tårtan har jag gjort själv, måttanpassad för att få plats i glaskupan på fatet.

6 kommentarer:

Pubdoll sa...

Så mye fint du har kjøpt! Likte særlig vannkannen med fatet og hallonsodaflaskene. Kofferten var jo bare kjempeflott! Så dyktig du er, og så morsomt at den er så lik originalen!
-Helene

Sabiha Barkey sa...

I love your summer house and it is getting more beautiful every time you show us! The table/box is so cleverly made,it looks fantastic!

hannajaleijona sa...

Allt ser ut mycket fint! Korg-bordet är underbart och det är mycket praktiskt också med rum till många saker där.

Eva J sa...

Hej Lena
Vilket urtjusigt korgbord du har
gjort! är det broderiväv du har
använt?

Lissu sa...

Lovely house with all pretty details!

Liberty Biberty sa...

Your house is looking more beautiful all the time!
Mercedes