måndag 18 januari 2010

The big dollhouse

Jag har klätt en vitmålad stol, som jag har slipat lite för att få fram en shabby chic stil.Det får stå i hallen vid sovrummet. Jag har sytt en liten kudde till också som inte kom med på bild.

Matsalen och köket börjar nu ta form med tapeter, väggen mellan saknas fortfarande.Så ska det ju vara en trappa där också.Kanske det blir en öppen spis här också.
I köket ska jag bygga arbetsbänkar med skåp och lådor, så väntar jag på en spis som jag beställt från england.
Så här ser stora dockhuset ut just nu i sin helhet. Den översta våningen är relativt färdig, det saknas fortfarande taklister i babyrummet. Så ska jag göra gardiner och en taklampa dit också, och sätta upp en bård där.
Sovrummet kommer att få en annan säng och vita sängbord med lampor, som jag inte bestämt hur de ska se ut ännu. Nu har jag testat med en annan säng bara för att se hur det kan se ut.
På nedersta våningen är vardagsrummet och hallen. Väggen mellan är på plats men det ska sitta en dörr med glasdörrar där också.
Hallen funderar jag fortfarande på hur den ska bli och vad jag ska möblera med. Antingen gör jag ett fönster där eller en ytterdörr, eller både och...

7 kommentarer:

Lize sa...

Lovely decorating and adorable cat!
I had one just like that and he was called Amadan.

Irene sa...

It's nice to see the whole property and where all the rooms are in relation to one another. It looks great.

Lena sa...

Thank You, Lize!
Yes, he is lovely my little cat! He is made by Hanna from finland and he is a minicopy of my big real living cat called (a swedish dog name) - Snobben!

Thank You Irene for your sweet comment.There is still a lot of work to do....

Lena sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Julianna sa...

What a wonderful house!

anja sa...

Vilket fint hus du har! Försökte kika in till babys rum, men lyckades inte se ordentligt. Ser så fint ut :D Jag tycker väldigt mycket <3

Meli sa...

Lena, once more I have to congratulate you for the decorations of your houses!!! They are so lovely!!!
Meli